Supermessut 2016 nostatti kesäfiilistä

Supermessut 2016 nostatti kesäfiilistä puutarhaideoilla ja kotimaan kohteilla

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 15.–17.4. järjestetyillä Supermessuilla vieraili 18 233 kävijää. Koko perheelle suunnatun suurtapahtuman teemat olivat Puutarha, Kotimaan Matkailu, Keräily ja April Fest, mukana oli yhteensä yli 450 näytteilleasettajaa. Supermessut toteutetaan seuraavan kerran 21.–23.4.2017. ja varmistuneet teemat ovat Puutarha ja Kotimaan Matkailu sekä uusi Käsityö & Design.


Puutarha, Kotimaan Matkailu, Keräily, April Fest

Puutarha-messut on vehreä kevätkeidas, joka esittelee multasormille puutarhanhoidon perustietoutta ja piharakentamista sekä erikoisuuksia ja trendejä. Kotimaan Matkailussa reissataan ristiin rastiin pitkin Suomi-neidon helmaa ja ja ohjelmassa nähdään valloittavia esiintyjiä ja suosikkihahmoja erityisesti porukan pienimmille. Aikuisporukalle uusi April Fest tarjoaa kulinaristista kilistelyä hyvässä seurassa ja iloisen rennossa tunnelmassa. Piirongin aarteet vaihtavat omistajaa perinteikkäässä Keräily-tapahtumassa.

Uutiset-palstalta lisätietoa


Elämyksiä, neuvoja, ideoita ja vinkkejä

April Fest on kevään 2016 uutuus Puutarhamessut: Piharakentaminen
Supermessujen Uutiset-palstaa, joka täyttyy tapahtuman lähestyessä ohjelmasisällöstä, esiintyjien mietteistä ja koko laajaan messukokonaisuuteen liittyvistä juttunostoista.
 
Tilaamalla uutiskirjeen kuulet Supermessujen uutuuksista ensimmäisenä.
Ihania puutarhaideoita ja -tuotteita, kotimaan matkailun helmiä ja kohteita ympäri Suomea, keräilylöytöjä ja ajan wanhaa patinaa. Hauskanpitoa unohtamatta! Tätä kaikkea ovat Supermessut!

Lue lisää ja tutustu ohjelmaan »


"Muuntautuvat pihat" esitteli puutarha- ja pihatrendejä


Lasten Supermessut

Mallipihakuva etusivulle Hilarius etusivulle
Ympäristön mukaan muuntautuvat pihat -kokonaisuus rakentui viidestä laadukkaasti toteutetusta inspiroivasta mallipihasta, jotka ihastuttavat omaperäisillä ideoillaan ja tyylitietoisilla toteutuksillaan. Houkuttelevat pihat esittelivät, kuinka moneen pienetkin puutarhat ja pihat taipuvat erilaisilla ratkaisuilla ja valinnoilla.Lue lisää »

Supermessuilla oli jälleen paljon ohjelmaa ja mieluista nähtävää myös lapsille; Hauskoja hahmoja, valloittavia esiintyjiä, elokuvatähtiä, musiikkia, lauluja ja paljon viihdyttävää tekemistä, kokemista ja ihmeteltävää erityisesti porukan pienimmille.

Mukana olivat mm. Hilarius Hiiri, Maltti ja Valtti, Muumit sekä Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää.
 Toiminnan takaa Netland AppRunner
Tampereen Messut Oy | Ilmailunkatu 20 | 33900 Tampere | info (a) tampereenmessut.fi | www.tampereenmessut.fi
Asiakaspalvelu | p. 0207 701 222 (ark. klo 8–16) | asiakaspalvelu (a) tampereenmessut.fi

Tampere Trade Fairs Ltd | Ilmailunkatu 20 | FIN-33900 Tampere | info (a) tampereenmessut.fi | www.tampereenmessut.fi
Customer service | Tel.+358 207 701 222 (on weekdays 8 am - 4 pm) | customerservice (a) tampereenmessut.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved for changes.