Ohjelma » Supermessut 2016

Soittoa ja laulua

Aikataulut Perjantai Lauantai Sunnuntai


Näe, koe ja ihastuNäe, koe ja ihastu

Supermessuilla on halleittain koettavaa, kokeiltavaa, viihdyttävää, liikuttavaa ja kiinnostavaa näkemistä, kokemista ja tekemistä. Kukkasidonnassa kisataan suomenmestaruudesta, saat piipahtaa puutarhajuhliin tekemään niistä oman näköisesi; matkabloggajaat kertovat siitä, mitä kirjoittavat silloin kun eivät ole reissun päällä ja tunnetut muusikot hauskuuttavat yleisöä improvisaatiolauluilla.

» Lue lisää


Kulttuurinnälkään   Kulttuurinnälkään

Makupaloja teatterielämyksistä, leppoisaa live-musiikkia, improvisoituja lauluja messujen teemoista tai miten olisi taiteellisen luomisprosessin seuraaminen yhtäaikaisen runonlausunnan ja maalaamisen muodossa? Kurkista Supermessujen kulttuurisisältöihin!

» Lue lisää


Puutarha-aapinenPuutarha-aapinen 

Nyt ujutetaan sormenpäät multaan ja tutustutaan puutarhanhoidon aakkosiin. Ensiaskeleet pitkin tuoretta nurmikkoa kartuttavat puutarhanhoidon perustietoutta mm. hedelmäpuiden leikkauksessa, yrttien kasvatuksessa ja pensasruusujen kasvattamisessa. Entä miten voit osallistua Vihervuoteen?

» Lue lisää


Dig deeperDig deeper — kyynärpäät mullassa 

Kaivaudu syvemmälle puutarhanhoitoon ja kuule kuriositeeteista, vahvista tietämystäsi ja pysy ajan tasalla trendeistä. Kyynärpäät mullassa kuullaan mm. vieraslajien tunnistamisesta ja tuhoamisesta, Omatarhurista, viherkatoista, ruokavalion keventämisestä, villivihanneksista ja -yrteistä sekä bataatin kasvatuksesta Suomen olosuhteissa.

» Lue lisää


Ammattina matkailuAmmattina matkailu

Yrittäjä Saimi Hoyerin juontamassa ammattilaisaamupäivässä palkitaan vuoden 2016 tilaviini ja vuoden matkailuyritys, pohditaan matkailuyritysten ja matkablogien yhteistyökuvioita sekä sitä, miten matkailua saataisiin kasvuun ja uudistumaan. Hyvinvointivalmentaja johdattaa terveen elämän kultaiselle keskitielle.

» Lue lisää


Lasten SupermessutLasten Supermessut

Hauskoja hahmoja, valloittavia esiintyjiä, elokuvatähtiä, musiikkia, lauluja ja paljon viihdyttävää tekemistä, kokemista ja ihmeteltävää koko perheelle ja erityisesti porukan pienimmille. Tutustu lasten Supermessujen sisältöön. Ps. Piltit pääsevät lapsiparkkiin viihtymään, jos aikuiset haluavat messuilla jonkun aikaa ilman muksuja.

» Lue lisää


April FestApril Fest – Oluterikoisuuksia ja livemusiikkia

April Fest, pääaulan ohjelmallinen ruoka- ja juoma-alue, on makunautintoja ja kulinaristista kilistelyä hyvässä seurassa ja iloisen rennossa tunnelmassa. Viinien ja oluiden maistelun lomassa nautitaan myös livemusiikista ja hyvästä ruoasta.

» Lue lisääAikataulut Perjantai Lauantai Sunnuntai Takaisin ylös

Toiminnan takaa Netland AppRunner
Tampereen Messut Oy | Ilmailunkatu 20 | 33900 Tampere | info (a) tampereenmessut.fi | www.tampereenmessut.fi
Asiakaspalvelu | p. 0207 701 222 (ark. klo 8–16) | asiakaspalvelu (a) tampereenmessut.fi

Tampere Trade Fairs Ltd | Ilmailunkatu 20 | FIN-33900 Tampere | info (a) tampereenmessut.fi | www.tampereenmessut.fi
Customer service | Tel.+358 207 701 222 (on weekdays 8 am - 4 pm) | customerservice (a) tampereenmessut.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved for changes.