OutdoorErä 2017 - Retkeily, kalastus, luonto

OutdoorErä 2017 – Retkeily, kalastus ja luonto

OutdoorErä saa jatkoa 21.–23. huhtikuuta 2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävien Supermessujen yhteydessä.

OutdoorErä tarjoaa tietoa, taitoa ja varusteita luontoharrastuksiin.

Nyt toista kertaa järjestettävä tapahtuma nousee yhteistyövoimin, kun Kansainvälisistä Erämessuista vastaava Riihimäen Messut ja Supermessujen tarjonnasta vastaava Tampereen Messut yhdistävät voimansa.


ERÄmessut Goes Tampere – Limited Edition

Tule mukaan tekemään uutta tapahtumaa Pirkanmaan talousalueelle! OutdoorErän idea on luoda jalansijaa luontoharrastusta, retkeilyä ja niihin liittyviä varusteita ja palveluita tarjoavalle tapahtumalle myös tänne Pirkanmaalle. Vähän kuin läpileikkaus Riihimäen Erämessujen tarjonnasta.


Haemme nyt tapahtumaan sopivia näytteilleasettajia

Mukana ovat jo muun muassa monipuolisen retkeilytuotevalikoiman ja telttanäyttelyn paikalle tuova Scandinavian Outdoor, Lappia eränäkökulmasta esittelevä EräLappi, eränkäyntikulttuuria ja pieniä eräalan yrityksiä ja valmistajia paikalle tuova Suomen Erätaito ry sekä ShowHau vauhdikkaalla koiraohjelmalla, johon kuuluu mm. tokoa ja agilitya.


Lähde mukaan – varaa osasto ja tehdään yhdessä huipputapahtuma

Messuilla kohtaat tuotteiden ja palveluiden loppukäyttäjät kasvokkain. Teemasta kiinnostuneisiin messukävijöihin saa osastolla hvyvin toimivan kontaktin, asiakkaiden ostovalmius onkin usein korkeammalla tasolla esimerkiksi liikkeessä asiointiin verrattuna.

Onko valikoimissasi tuotteita, palveluita tai jaettavaa tietoa retkeilystä, eränkäynnistä, vaeltamisesta, kalastuksesta, metsästyksestä, suunnistuksesta, geokätköilystä, kiipeilystä, luontokuvauksesta tai vaikka jousiammunnasta?

OutdoorErä on sinua varten! Helpoimmalla pääset alkuun, kun jätät tarjouspyynnön, niin katsotaan yhdessä tarpeisiisi sopivin ratkaisu. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään!


Tilaa uutiskirje ja luet uusimmat huippujutut ensimmäisten joukossa

Lue uusista ohjelmakiinnityksistä ja sisällöistä ensimmäisten joukossa. Uutiskirjeitä lähetetään sähköpostiisi 3–5 kertaa ennen tapahtumaa, ja voit perua niiden lähetyksen koska tahansa.

Tilaa uutiskirje

Yhteistyössä Riihimäen Messut

Kansainväliset Erämessut on Suomen suurin eräalan tapahtuma. Erämessuja on järjestetty Riihimäellä vuodesta 1972 lähtien. Joka toinen vuosi metsästyksen, kalastuksen, retkeilyn ja luonnon harrastajat ja ammattilaiset kohtaavat alan kaupallisen tarjonnan sekä valtakunnallisten järjestöjen asiantuntijat Riihimäen Urheilupuistossa.

» Lue lisää Erämessuista

Toiminnan takaa Netland AppRunner
Tampereen Messut Oy | Ilmailunkatu 20 | 33900 Tampere | info (a) tampereenmessut.fi | www.tampereenmessut.fi
Asiakaspalvelu | p. 0207 701 222 (ark. klo 8–16) | asiakaspalvelu (a) tampereenmessut.fi

Tampere Trade Fairs Ltd | Ilmailunkatu 20 | FIN-33900 Tampere | info (a) tampereenmessut.fi | www.tampereenmessut.fi
Customer service | Tel.+358 207 701 222 (on weekdays 8 am - 4 pm) | customerservice (a) tampereenmessut.fi