Supermessut: Puutarha, Kotimaan Matkailu, Design- ja käsityötori, Levymessut ja Keräily

20.–22.4.2018
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Supermessut

Supermessuilta kohti kesää

Koko perheen Supermessut-tapahtuma tuo taas ihastusta, iloa, yhdessäoloa ja kihelmöivää kesän kaipuuta hullaannuttavaan huhtikuiseen viikonvaihteeseen 20.–22.4.2018! Viiden tapahtuman kokonaisuuden muodostavat Puutarha, Kotimaan Matkailu, Design- ja käsityötori, Keräily ja upouusi Levymessut.

Materiaalipankki ›Varaa osasto ›

Messujen tunnelmia materiaalipankissa

Kukkaloistoa, kotimaan kohteita, tuttuja hahmoja, design-löytöjä, piirongin aarteita. Tutustu menneiden Supermessujen menoon kuvien, videoiden ja mediatiedotteiden kautta.

April Fest – tamperelaista pikaruokaa, pienpanimotuotteita ja Tapparaa

Pysähdy paussille tai vietä viidyttävä ja herkullinen parituntinen maistellen uusia makuja ja kokeillen klassikoita. Viihdykettä aulaan tuo myös virallinen SUN-messuradio ja sen suorat lähetykset messuilta.

Kevättä juhlistetaan siis jälleen hyvän ruoan ja juoman parissa: April Fest -alueella voit nauttia erilaista katuruokaa, mm. tapaksia ja suomalaisia sapaksia, juustoja, makkaroita, wokkia ja uutuutena varsin tamperelaista pikaruokaa eli pärämätsejä.

Palan painikkeeksi tarjolla on muun muassa viiniä, pienpanimo Hopping Brewstersin tuotteita sekä puutarhajuhlien uutta suosikkijuomaa: kuohuviiniä jäiden ja mintun kanssa. Lisäksi alueelta löytyy Hartwallin Erikoisolut-baari.

Puutarha

Kukat, kasvit, siemenet ja sipulit sekä pihakivet ja -kalusteet omaan puutarhaasi. Myynnissä on tuotteita aina järeämmistä puutarhakoneista viimeisteleviin tuotteisiin. ­Puutarha-messut tarjoavat myös ideoita ja inspiraatiota oman ­puutarhan uudistamiseen ja rakentamiseen.

Kotimaan Matkailu

Kotimaan kiinnostavimmat lomaideat ja matkailukohteet Suomen saaristosta aina Pohjois-Lapin tuntureille. Esillä on kaupunkien ja kuntien erilaiset matkailumahdollisuudet, teatterit, hotellit ja muut nähtävyydet. Kohteet esittäytyvät näyttävästi myös näytteilleasettajien tuottamalla ohjelmalla.

Design- ja käsityötori

UUTUUS: Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma kutsuu designin ja kädentaitojen ystävät keväisen ihastuttavaan käsityö- ja design-kimaraan! Design- ja käsityötorilta löydät kiinnostavien näytteilleasettajien tuotteita kotiin ja omaa lookia täydentämään.

OutdoorErä

Tietoa, taitoa ja varusteita luontoharrastuksiin. Nyt toista kertaa järjestettävä tapahtuma nousee yhteistyövoimin, kun Kansainvälisistä Erämessuista vastaava Riihimäen Messut ja Supermessujen tarjonnasta vastaava Tampereen Messut yhdistävät voimansa. Luvassa on taatusti kiinnostava tapahtuma!

Näytteilleasettajana MM.

A. Wennström Oy A&J Kankkunen Oy AA-Production & Marketing  AAMULEHTI AAMULEHTI Aarre Admax Marketing Oy AH-Toimi Oyn Ihan Pihalla Ahlmanin koulun säätiö Airrport Tredea AISTIKAS AISTIKAS Aito Säästöpankki Ajan-Muisto Oy Akaan kaupunki Alajärven Kotitekstiili Ky allparty.fi Alnilam Ambronite Oy AMH-Puu Amusantti Oy Anna&Eila Oy Anneli Keinonen Oy Antiikkilöytö Valli & Selin Arctic Finland House Ltd Oy Arctic Point Oy Arctic Superfoods Arctic Warriors Oy ArmaSatar Ars Julika Arte-Team Oy / Visionterassilasit Artic Store Artic Store Markiisit Asuntoluotsi Oy Atelje Veli Ähtävä Ateljee Agami Ateljeekatu Osk ATL Tuonti Oy Aura Jari Avail Grupp OY
Kaikki näytteilleasettajat ›

#Supermessut #Puutarha #KotimaanMatkailu #DKtori #Keräily

20.–22.4.2018
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Supermessut

Koko perheen Supermessut-tapahtuma tuo taas ihastusta, iloa, yhdessäoloa ja kihelmöivää kesän kaipuuta hullaannuttavaan huhtikuiseen viikonvaihteeseen 20.–22.4.2018! Viiden tapahtuman kokonaisuuden muodostavat Puutarha, Kotimaan Matkailu, Design- ja käsityötori, Keräily ja upouusi Levymessut.

Materiaalipankki › Varaa osasto ›

Aukioloajat

Perjantaina 20.04.2018
Lauantaina 21.04.2018
Sunnuntaina 22.04.2018