Supermessut: Puutarha, Kotimaan Matkailu, Design- ja käsityötori, Keräily sekä uutuustapahtuma Platta

20.–22.4.2018
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Supermessut

Supermessuilta kohti kesää

Kevään 2018 Supermessujen teemoja ovat Puutarha, Kotimaan Matkailu, Design- ja käsityötori, Keräily sekä upouusi levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta

Materiaalipankki ›Varaa osasto ›

Edellisten messujen tunnelmia materiaalipankissa

Kukkaloistoa, kotimaan kohteita, tuttuja hahmoja, design-löytöjä, piirongin aarteita. Tutustu menneiden Supermessujen menoon kuvien, videoiden ja mediatiedotteiden kautta.

Uutuutena levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta

Supermessut 2018 -kokonaisuudessa mukana on uusi tapahtuma: musiikkiin ja erityisesti levyihin keskittyvä Platta. Tapahtumaa tuottaa parikymmentä vuotta levymessuja maailmalle tuutannut Marko Tuominen.

Vinyylilöydöt houkuttelevat apajille niin musiikki-ihmiset kuin levykeräilijätkin.

Puutarha

Kukat, kasvit, siemenet ja sipulit sekä pihakivet ja -kalusteet omaan puutarhaasi. Myynnissä on tuotteita aina järeämmistä puutarhakoneista viimeisteleviin tuotteisiin. ­Puutarha-messut tarjoavat myös ideoita ja inspiraatiota oman ­puutarhan uudistamiseen ja rakentamiseen.

järvimaisema

Kotimaan Matkailu

Kotimaan kiinnostavimmat lomaideat ja matkailukohteet Suomen saaristosta aina Pohjois-Lapin tuntureille. Esillä on kaupunkien ja kuntien erilaiset matkailumahdollisuudet, teatterit, hotellit ja muut nähtävyydet. Kohteet esittäytyvät näyttävästi myös näytteilleasettajien tuottamalla ohjelmalla.

Design- ja käsityötori

Toista kertaa järjestettävä tapahtuma kutsuu designin ja kädentaitojen ystävät keväisen ihastuttavaan käsityö- ja design-kimaraan! Design- ja käsityötorilta löydät kiinnostavien näytteilleasettajien tuotteita kotiin ja omaa lookia täydentämään.

Keräily

Keräily-messut tuovat jälleen keräilystä sekä menneiden vuosikymmenten esineistä kiinnostuneet messuvieraat kiehtoville löytöapajille. Miksi et tulisi tekemään löytöjä?

Näytteilleasettajana MM.

A. Lamminmäki Oy A&J Kankkunen Oy AAMULEHTI AAMULEHTI Akaan kaupunki Alajärven Kotitekstiili Ky Alajärven Tila Alavuden Öljynpuristamo Oy Alnilam Andriichuk Nataliia Arctic Finland House Ltd Oy Art & Riders Terhi Mickelsson Arte-Team Oy / Vision Lasiterassit ATL-Tuonti Oy Avantpalvelu Oy Boutique Heeben Bussi-Manninen Oy Cafe Herkkuhetki Ky Castle Studio ClayMari Concordia Design Svanhild Åbonde Kb Dna Kauppa Oy Donna Taponero Donna Taponero Duudsonit Activity Park EA-Design Ellivuori Resort Elmiina Villa d'Artemis Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy Evoke Oy FennoSteel Oy Figlia Oy FinnLea Fortum Markets Oy Four seasons outdoors Gepetto Oy Gluteeniton leipomo ILONA Oy Gopala Green Art Production-Gardenplants
Kaikki näytteilleasettajat ›

#Supermessut #Puutarha #KotimaanMatkailu #DKtori #Keräily #Platta

20.–22.4.2018
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Supermessut

Kevään 2018 Supermessujen teemoja ovat Puutarha, Kotimaan Matkailu, Design- ja käsityötori, Keräily sekä upouusi levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta

Materiaalipankki › Varaa osasto ›

Aukioloajat

Perjantaina 20.04.2018 klo 10-17
Lauantaina 21.04.2018 klo 9-17
Sunnuntaina 22.04.2018 klo 10-17