Supermessut: Puutarha, Kotimaan Matkailu, Design- ja käsityötori, OutdoorErä ja Keräily

21.-23.4.2017
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Supermessut

Supermessuilta kohti kesää

Kevään 2017 Supermessujen teemoja ovat Puutarha, Kotimaan Matkailu, OutdoorErä, Keräily sekä uutuutena Design- ja käsityötori.

Osta lippu ›Varaa osasto ›

Hauska tapahtuma koko perheelle

Puutarha-messut on vehreä kevätkeidas, joka esittelee multasormille puutarhanhoidon perustietoutta ja piharakentamista sekä erikoisuuksia ja trendejä. Kotimaan Matkailussa reissataan ristiin rastiin pitkin Suomi-neidon helmaa ja ja ohjelmassa nähdään valloittavia esiintyjiä ja suosikkihahmoja erityisesti porukan pienimmille. OutdoorErässä kärkenä ovat retkeily, kalastus ja luonto. Design- ja käsityötorilta löydät pienten käsityöläisyrittäjien tuotteita kotiin ja omaa lookia täydentämään. Jo 50. kertaa järjestettävän Keräilyn tarjonnassa on keräilylöytöjä ja ajan wanhaa patinaa!

Paljon kivaa tekemistä myös lapsille

Supermessuilla on ohjelmaa ja nähtävää myös lapsille, paikan päällä ovat muun muassa Katti Matikainen sekä Nakkirakki. Tule sanomaan tassupäivää näille kaveruksille – ja muille hassuille hahmoille.

Puutarha

Kukat, kasvit, siemenet ja sipulit sekä pihakivet ja -kalusteet omaan puutarhaasi. Myynnissä on tuotteita aina järeämmistä puutarhakoneista viimeisteleviin tuotteisiin. ­Puutarha-messut tarjoavat myös ideoita ja inspiraatiota oman ­puutarhan uudistamiseen ja rakentamiseen.

Kotimaan Matkailu

Kotimaan kiinnostavimmat lomaideat ja matkailukohteet Suomen saaristosta aina Pohjois-Lapin tuntureille. Esillä on kaupunkien ja kuntien erilaiset matkailumahdollisuudet, teatterit, hotellit ja muut nähtävyydet. Kohteet esittäytyvät näyttävästi myös näytteilleasettajien tuottamalla upealla ohjelmalla.

Design- ja käsityötori

UUTUUS: Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma kutsuu designin ja kädentaitojen ystävät keväisen ihastuttavaan käsityö- ja design-kimaraan! Design- ja käsityötorilta löydät kiinnostavien näytteilleasettajien tuotteita kotiin ja omaa lookia täydentämään.

OutdoorErä

Tietoa, taitoa ja varusteita luontoharrastuksiin. Nyt toista kertaa järjestettävä tapahtuma nousee yhteistyövoimin, kun Kansainvälisistä Erämessuista vastaava Riihimäen Messut ja Supermessujen tarjonnasta vastaava Tampereen Messut yhdistävät voimansa. Luvassa on taatusti kiinnostava tapahtuma!

Ohjelmassa MM.

Samuel Shipway
la 22.04.2017
su 23.04.2017

mm. Risto Räppääjä elokuvista tuttu nuori näyttelijä Samuel Shipway juontaa Kotimaan Matkailu-messuilla lauantaina ja sunnuntaina

Santeri Urhonen
pe 21.04.2017
la 22.04.2017
su 23.04.2017

Omatarhuri Oy:stä tuttu Santeri Urhonen juontaa Puutarha-messuilla perjantaista sunnuntaihin

Saimi Hoyer
pe 21.04.2017

Kotimaan Matkailu-messuilla perjantaina juontaa yrittäjä Saimi Hoyer

Radio SUN – Messuradiosi
pe 21.04.2017 13:00-17:00
la 22.04.2017 10:00-14:00

Radio SUN lähettää suoraa Supermessut-ohjelmaa paikan päältä, mm. esiintyjien haastatteluja, näytteilleasettajien ja messuvieraiden kuulumisia.

Näytteilleasettajana MM.

A. Wennström Oy A&J Kankkunen Oy AA-Production & Marketing  AAMULEHTI AAMULEHTI Aarre  Admax Marketing Oy AH-Toimi Oyn Ihan Pihalla Ahlmanin koulun säätiö Airrport Tredea AISTIKAS AISTIKAS Aito Säästöpankki Ajan-Muisto Oy Akaan kaupunki AMH-Puu Amusantti Oy Anna&Eila Oy Anneli Keinonen Oy Antiikkilöytö Valli & Selin Arctic Finland House Ltd Oy Arctic Warriors Oy ArmaSatar Ars Julika Arte-Team Oy / Visionterassilasit Artic Store Atelje Veli Ähtävä Ateljee Agami Ateljeekatu Osk Aura Jari Avantpalvelu Oy Barkholtin Taimisto Oy Bataatti kasvisten kuninkaallinen Bataatti kasvisten kuninkaallinen Boutique Heeben Bussi-Manninen Oy Café Herkkuhetki Casada Finland Oy Caweto Oy Channel Finland Oy 
Kaikki näytteilleasettajat ›

#Supermessut #Puutarha #KotimaanMatkailu #DKtori #OutdoorErä #Keräily

21.-23.4.2017
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Supermessut

Kevään 2017 Supermessujen teemoja ovat Puutarha, Kotimaan Matkailu, OutdoorErä, Keräily sekä uutuutena Design- ja käsityötori.

Osta lippu › Varaa osasto ›

Aukioloajat

Perjantaina 21.04.2017 klo 12-18
Lauantaina 22.04.2017 klo 9-17
Sunnuntaina 23.04.2017 klo 10-17