Piha & Koti, Kotimaan Matkailu, Keräilyn maailma: Platta, Keräily sekä TamCollect ja Tampere Wine Fest

12.–14.4.2019
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Huhtikuussa 2019 polttelee!

Kuumaa kesän odotusta, näppejä syyhyttäviä löytöjä, herkullisia viinejä sekä saunanlämpöistä ja grillintuoksuista tunnelmaa ovat luomassa Piha & Koti, Kotimaan Matkailu, Keräily, levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta, TamCollect-postimerkkinäyttely sekä Tampere Wine Fest.

Lopputiedote 22.4.2018 › Materiaalipankki ›

Rinnakkain – viisi tilaa

Uusi Piha & Koti käärii sisälleen salaperäisen Rinnakkain-alueen. Sirkustelttamaisen rakennelman sisään rakennetaan viisi erilaista tilaa, jotka toimivat niin sisä- kuin ulkotiloinakin. Tiloissa levätään, luetaan, rentoudutaan, hemmotellaan ja innostutaan leikin pyörteisiin. Inspiroidu, ihastu, toteuta!

Rinnakkain-kokonaisuuden toteuttaa yhteistyössä Tampereen Messujen kanssa tamperelainen sisustussuunnittelutoimisto DekoSisters.

Levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta jatkaa osana Keräilyn maailmaa

Supermessut 2018 -kokonaisuudessa mukana oli uusi tapahtuma: musiikkiin ja erityisesti levyihin keskittyvä Platta. Tapahtumaa tuottaa parikymmentä vuotta levymessuja maailmalle tuutannut Marko Tuominen. Platta on mukana myös Supermessut 2019 -kokonaisuudessa.

Vinyylilöydöt houkuttelevat apajille niin musiikki-ihmiset kuin levykeräilijätkin.

Piha & Koti

Kukat, kasvit, siemenet ja sipulit sekä pihakivet, -kalusteet ja rakennukset omaan puutarhaasi ja pihaasi. Myynnissä on tuotteita aina järeämmistä puutarhakoneista viimeisteleviin tuotteisiin. ­Piha & Koti tarjoaa myös ideoita ja inspiraatiota oman ­puutarhan, parvekkeen, pihan ja kodin sisustuksen uudistamiseen ja rakentamiseen. Grillit, pihalaatat, leikkimökit, kesäkeittiöt ja muut pihahaaveet ja -hankinnat voi toteuttaa kätevästi saman katon alla.

järvimaisema

Kotimaan Matkailumessut

Kotimaan kiinnostavimmat lomaideat ja matkailukohteet Suomen saaristosta aina Pohjois-Lapin tuntureille. Esillä on kaupunkien ja kuntien erilaiset matkailumahdollisuudet, teatterit, luontopolut, hotellit ja muut nähtävyydet. Kohteet esittäytyvät näyttävästi myös näytteilleasettajien tuottamalla ohjelmalla. Tule makustelemaan tulevan kesän matkasuunnitelmia koko poppoon voimin.

Keräilyn maailma

C-hallin Keräilyn maailma -kokonaisuuden muodostavat perinteikkäät Keräily-messut, toista kertaa järjestettävät Platta-levymessut sekä TamCollect-postimerkkinäyttely. Keräilyn maailma tuo keräilystä, musiikista sekä menneiden vuosikymmenten esineistä kiinnostuneet messuvieraat kiehtoville löytöapajille. Tervetuloa aarteenetsintään!

Tampere Wine Fest

Kevät maistuu viinilaseissa, kun Timo Jokisen tuottama Tampere Wine Fest järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa samaan aikaan Kotimaan Matkailumessujen, Piha & Kodin ja Keräilyn maailman kanssa. Tapahtuma kerää saman katon alle satoja viinejä eri viinintuottajamaista. Jokisen yli 30 vuoden ammattitaidolla höystetty tapahtuma sopii kaikille viiniharrastajille, viinistä pitäville ja siitä kiinnostuneille kuin kirpeä riesling parsan kylkeen.

Näytteilleasettajana MM.

- Näytteilleasettajaluettelo päivitetty 10.12.2018 - A&J Kankkunen Oy Aamulehti Aamulehti Airport Hotel Bonus Inn Airport Hotel Pilotti Asikkalan kunta Elisa Oyj Ellivuori Resort Elmiina Villa d'Artemis Ewarco Oy Fortum Markets Oy Green Art Productions-Gardenplants Haminan kaupunki Huittisten kaupunki Hämeen Kattokeskus Oy Iiden ry Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy Ilmajoen Musiikkijuhlat Imatran Kylpylä Isku Koti Oy Jalotakka Oy Joletek Oy Kehitysyhtiö Savogrow Oy Kemiönsaaret Kiinteistömaailma Tampere Ratina Kivikangas Oy Kruunukaluste Oy Kuhmoisten kunta Kukka ja lahja/Maarit Korvenoja Kulttuuria kansalle ry/Viikinsaaren kesäteatteri Kustavin kunta Laitilan kaupunki Lempäälän Kehitys Oy Lempäälän Lasikuitu Oy Lip-Lap Laituri Oy Lumon Suomi Oy Lähdesmäki Oy Matkailu Kotimaassa.fi-lehti Matkailulehti/Maaseutuyrittäjät MSY ry
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Matkailu kotimaassa -lehden Kotimaan Matkailumessut -juhlanumero ilmestyy maaliskuussa viikolla 12!

Tule Sinäkin mukaan, messuteemaan on voimassa

Virallisena messuradiona toimii Radio SUN

#PihaJaKoti #KotimaanMatkailu #Keräily #Platta #TampereWineFest

12.–14.4.2019
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Kuumaa kesän odotusta, näppejä syyhyttäviä löytöjä, herkullisia viinejä sekä saunanlämpöistä ja grillintuoksuista tunnelmaa ovat luomassa Piha & Koti, Kotimaan Matkailu, Keräily, levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta, TamCollect-postimerkkinäyttely sekä Tampere Wine Fest.

Lopputiedote 22.4.2018 › Materiaalipankki ›

Aukioloajat

Perjantaina 12.04.2019 klo 11:00-18:00
Lauantaina 13.04.2019 klo 10:00-17:00
Sunnuntaina 14.04.2019 klo 10:00-17:00