Supermessut: Puutarha, Kotimaan Matkailu, Design- ja käsityötori, Keräily sekä uutuustapahtuma Platta

20.–22.4.2018
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Supermessut

Supermessuilta kohti kesää

Supermessut 2018 -teemoja ovat Puutarha, Kotimaan Matkailu, Design- ja käsityötori, Keräily sekä upouusi levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta.

Auki pe 20.4. klo 10–17, la 21.4. klo 9–17 ja su 22.4. klo 10–17.

Osta liput ›Varaa osasto ›

Kahdeksan parveketta – kahdeksan tarinaa

Tampereen Puutarha-messuille toteutetaan kahdeksan erityylisen asunnon parveketta, joiden kuvitteelliset asukkaat ovat eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Messuilla nähdäänkin, miten oman persoonan voi somistaa esille parvekkeellekin. Asukkaina kodeissa ovat muun muassa maailmaa nähnyt nuori seikkailijatar-surffari, intohimoinen kierrättäjä, kaupunkiviljelijä ja skandinaavisesti sisustava. Tutustu alla asukkaisiin

Uutuutena levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta

Supermessut 2018 -kokonaisuudessa mukana on uusi tapahtuma: musiikkiin ja erityisesti levyihin keskittyvä Platta. Tapahtumaa tuottaa parikymmentä vuotta levymessuja maailmalle tuutannut Marko Tuominen.

Vinyylilöydöt houkuttelevat apajille niin musiikki-ihmiset kuin levykeräilijätkin.

Puutarha

Kukat, kasvit, siemenet ja sipulit sekä pihakivet ja -kalusteet omaan puutarhaasi. Myynnissä on tuotteita aina järeämmistä puutarhakoneista viimeisteleviin tuotteisiin. ­Puutarha-messut tarjoavat myös ideoita ja inspiraatiota oman ­puutarhan uudistamiseen ja rakentamiseen.

järvimaisema

Kotimaan Matkailu

Kotimaan kiinnostavimmat lomaideat ja matkailukohteet Suomen saaristosta aina Pohjois-Lapin tuntureille. Esillä on kaupunkien ja kuntien erilaiset matkailumahdollisuudet, teatterit, hotellit ja muut nähtävyydet. Kohteet esittäytyvät näyttävästi myös näytteilleasettajien tuottamalla ohjelmalla.

Design- ja käsityötori

Toista kertaa järjestettävä tapahtuma kutsuu designin ja kädentaitojen ystävät keväisen ihastuttavaan käsityö- ja design-kimaraan! Design- ja käsityötorilta löydät kiinnostavien näytteilleasettajien tuotteita kotiin ja omaa lookia täydentämään.

Keräily

Keräily-messut tuovat jälleen keräilystä sekä menneiden vuosikymmenten esineistä kiinnostuneet messuvieraat kiehtoville löytöapajille. Miksi et tulisi tekemään löytöjä?

Näytteilleasettajana MM.

A. Lamminmäki Oy A.H.Records A&J Kankkunen Oy AAMULEHTI Ahti Saario Airport Hotels Bonus Inn ja Pilotti Ajan-Muisto Oy Akaan kaupunki AKK Sports Oy Neste Ralli Alajärven Kotitekstiili Ky Alavuden Öljynpuristamo Oy Alnilam Andriichuk Nataliia Antiikkilöytö Valli & Selin Antti Jalonen Arctic Finland House Ltd Oy Aroma Sense Finland Oy Ars Julika Art & Riders Terhi Mickelsson Art Sampo Arte-Team Oy / Vision Lasiterassit Asikkalan kunta Matkailu Asu-Astra Finland Oy Asuntoluotsi Oy Atelje Veli Ähtävä Ateljee AGAMI Ky ATL-Tuonti Oy Aulikki ja Juhani Tero Aura Jari Avantpalvelu Oy Biotus Oy Boutique Heeben Bussi-Manninen Oy Cafe Herkkuhetki Ky Casada Finland Oy Castle Studio Civita PLUS Oy ClayMari Confetti Pirkkala Continental Cottage Limited
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Matkailu kotimaassa -lehden Kotimaan Matkailumessut -juhlanumero ilmestyy maaliskuussa viikolla 12!

Tule Sinäkin mukaan, messuteemaan on voimassa

Virallisena messuradiona toimii Radio SUN

#Supermessut #Puutarha #KotimaanMatkailu #DKtori #Keräily #Platta

20.–22.4.2018
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Supermessut

Supermessut 2018 -teemoja ovat Puutarha, Kotimaan Matkailu, Design- ja käsityötori, Keräily sekä upouusi levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta.

Auki pe 20.4. klo 10–17, la 21.4. klo 9–17 ja su 22.4. klo 10–17.

Osta liput › Varaa osasto ›

Aukioloajat

Perjantaina 20.04.2018 klo 10-17
Lauantaina 21.04.2018 klo 9-17
Sunnuntaina 22.04.2018 klo 10-17

Ajankohtaista