Supermessut: Puutarha, Kotimaan Matkailu, Design- ja käsityötori, Keräily sekä uutuustapahtuma Platta

20.–22.4.2018
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Supermessut

Supermessuilta kohti kesää

Supermessut 2018 -teemoja ovat Puutarha, Kotimaan Matkailu, Design- ja käsityötori, Keräily sekä upouusi levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta.

Materiaalipankki ›Varaa osasto ›

Edellisten messujen tunnelmia materiaalipankissa

Kukkaloistoa, kotimaan kohteita, tuttuja hahmoja, design-löytöjä, piirongin aarteita. Tutustu menneiden Supermessujen menoon kuvien, videoiden ja mediatiedotteiden kautta.

Uutuutena levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta

Supermessut 2018 -kokonaisuudessa mukana on uusi tapahtuma: musiikkiin ja erityisesti levyihin keskittyvä Platta. Tapahtumaa tuottaa parikymmentä vuotta levymessuja maailmalle tuutannut Marko Tuominen.

Vinyylilöydöt houkuttelevat apajille niin musiikki-ihmiset kuin levykeräilijätkin.

Puutarha

Kukat, kasvit, siemenet ja sipulit sekä pihakivet ja -kalusteet omaan puutarhaasi. Myynnissä on tuotteita aina järeämmistä puutarhakoneista viimeisteleviin tuotteisiin. ­Puutarha-messut tarjoavat myös ideoita ja inspiraatiota oman ­puutarhan uudistamiseen ja rakentamiseen.

järvimaisema

Kotimaan Matkailu

Kotimaan kiinnostavimmat lomaideat ja matkailukohteet Suomen saaristosta aina Pohjois-Lapin tuntureille. Esillä on kaupunkien ja kuntien erilaiset matkailumahdollisuudet, teatterit, hotellit ja muut nähtävyydet. Kohteet esittäytyvät näyttävästi myös näytteilleasettajien tuottamalla ohjelmalla.

Design- ja käsityötori

Toista kertaa järjestettävä tapahtuma kutsuu designin ja kädentaitojen ystävät keväisen ihastuttavaan käsityö- ja design-kimaraan! Design- ja käsityötorilta löydät kiinnostavien näytteilleasettajien tuotteita kotiin ja omaa lookia täydentämään.

Keräily

Keräily-messut tuovat jälleen keräilystä sekä menneiden vuosikymmenten esineistä kiinnostuneet messuvieraat kiehtoville löytöapajille. Miksi et tulisi tekemään löytöjä?

Näytteilleasettajana MM.

A. Lamminmäki Oy A&J Kankkunen Oy AAMULEHTI AAMULEHTI Ahti Saario Airport Hotel Bonus Inn Airport Hotel Pilotti Ajan-Muisto Oy Akaan kaupunki Alajärven Kotitekstiili Ky Alajärven Tila Alavuden Öljynpuristamo Oy Alnilam Andriichuk Nataliia Antiikkilöytö Valli & Selin Antti Jalonen Arctic Finland House Ltd Oy Ars Julika Art & Riders Terhi Mickelsson Art Sampo Arte-Team Oy / Vision Lasiterassit Asikkalan kunta Asu-Astra Finland Oy Ateljee AGAMI Ky ATL-Tuonti Oy Aulikki ja Juhani Tero Aura Jari Avantpalvelu Oy Boutique Heeben Bussi-Manninen Oy Cafe Herkkuhetki Ky Castle Studio Chocosis Oy Civita PLUS Oy ClayMari Concordia Continental Cottage Limited Design Svanhild Åbonde Kb Designaitta Dna Kauppa Oy
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Matkailu kotimaassa -lehden Kotimaan Matkailumessut -juhlanumero ilmestyy maaliskuussa viikolla 12!

Tule Sinäkin mukaan, messuteemaan on voimassa

#Supermessut #Puutarha #KotimaanMatkailu #DKtori #Keräily #Platta

20.–22.4.2018
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Supermessut

Supermessut 2018 -teemoja ovat Puutarha, Kotimaan Matkailu, Design- ja käsityötori, Keräily sekä upouusi levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta.

Materiaalipankki › Varaa osasto ›

Aukioloajat

Perjantaina 20.04.2018 klo 10-17
Lauantaina 21.04.2018 klo 9-17
Sunnuntaina 22.04.2018 klo 10-17