Supermessut: Piha & Koti, Kotimaan Matkailu, Platta, Keräily sekä TamCollect

12.–14.4.2019
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Supermessut

Supermessuilta kohti kesää

Supermessut 2019 -teemoja ovat Piha & Koti, Kotimaan Matkailu, Keräily, levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta sekä TamCollect-postimerkkinäyttely.

Lopputiedote 22.4.2018 ›Materiaalipankki ›

Kahdeksan parveketta – kahdeksan tarinaa

Puutarha-messuille toteutettiin kahdeksan erityylisen asunnon parveketta, joiden kuvitteelliset asukkaat ovat eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Messuilla nähdäänkin, miten oman persoonan voi somistaa esille parvekkeellekin. Asukkaina kodeissa ovat muun muassa maailmaa nähnyt nuori seikkailijatar-surffari, intohimoinen kierrättäjä, kaupunkiviljelijä ja skandinaavisesti sisustava. Tutustu asukkaisiin.

Levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta jatkaa

Supermessut 2018 -kokonaisuudessa mukana oli uusi tapahtuma: musiikkiin ja erityisesti levyihin keskittyvä Platta. Tapahtumaa tuottaa parikymmentä vuotta levymessuja maailmalle tuutannut Marko Tuominen. Platta on mukana myös Supermessut 2019 -kokonaisuudessa.

Vinyylilöydöt houkuttelevat apajille niin musiikki-ihmiset kuin levykeräilijätkin.

Piha & Koti

Kukat, kasvit, siemenet ja sipulit sekä pihakivet, -kalusteet ja rakennukset omaan puutarhaasi ja pihaasi. Myynnissä on tuotteita aina järeämmistä puutarhakoneista viimeisteleviin tuotteisiin. ­Piha & Koti tarjoaa myös ideoita ja inspiraatiota oman ­puutarhan ja pihan uudistamiseen ja rakentamiseen.

järvimaisema

Kotimaan Matkailu

Kotimaan kiinnostavimmat lomaideat ja matkailukohteet Suomen saaristosta aina Pohjois-Lapin tuntureille. Esillä on kaupunkien ja kuntien erilaiset matkailumahdollisuudet, teatterit, hotellit ja muut nähtävyydet. Kohteet esittäytyvät näyttävästi myös näytteilleasettajien tuottamalla ohjelmalla.

Platta

Toista kertaa järjestettävät Platta-levymessut on musiikkiin ja erityisesti levyihin keskittyvä keräilijöiden ja musiikin ystävien tapahtuma. Platan päätuotteita ovat käytetyt levyt lähinnä vinyyli- ja CD-muodossa, muut digitaaliset formaatit kuten DVD ja Blu-Ray, sekä muu musiikkiin liittyvä keräilytavara.

Keräily

Keräily-messut tuovat jälleen keräilystä sekä menneiden vuosikymmenten esineistä kiinnostuneet messuvieraat kiehtoville löytöapajille. Miksi et tulisi tekemään löytöjä?

Samaan aikaan 2019 järjestetään myös laaja TamCollect-postimerkkinäyttely.

Näytteilleasettajana MM.

A. Lamminmäki Oy A.H.Records A&J Kankkunen Oy AAMULEHTI Ahti Saario Airport Hotels Bonus Inn ja Pilotti Ajan-Muisto Oy Akaan kaupunki AKK Sports Oy Neste Ralli Alajärven Kotitekstiili Ky Alavuden Öljynpuristamo Oy Alnilam Andriichuk Nataliia Antiikkilöytö Valli & Selin Antti Jalonen Arctic Finland House Ltd Oy Aroma Sense Finland Oy Ars Julika Art & Riders Terhi Mickelsson Art Sampo Arte-Team Oy / Vision Lasiterassit Asikkalan kunta Matkailu Asu-Astra Finland Oy Asuntoluotsi Oy Atelje Veli Ähtävä Ateljee AGAMI Ky ATL-Tuonti Oy Aulikki ja Juhani Tero Aura Jari Avantpalvelu Oy Biotus Oy Boutique Heeben Bussi-Manninen Oy Cafe Herkkuhetki Ky Casada Finland Oy Castle Studio Civita PLUS Oy ClayMari Confetti Pirkkala Continental Cottage Limited
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Matkailu kotimaassa -lehden Kotimaan Matkailumessut -juhlanumero ilmestyy maaliskuussa viikolla 12!

Tule Sinäkin mukaan, messuteemaan on voimassa

Virallisena messuradiona toimii Radio SUN

#Supermessut #Puutarha #KotimaanMatkailu #DKtori #Keräily #Platta

12.–14.4.2019
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Supermessut

Supermessut 2019 -teemoja ovat Piha & Koti, Kotimaan Matkailu, Keräily, levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta sekä TamCollect-postimerkkinäyttely.

Lopputiedote 22.4.2018 › Materiaalipankki ›

Aukioloajat

Perjantaina 20.04.2018 klo 10:00-17:00
Lauantaina 21.04.2018 klo 9:00-17:00
Sunnuntaina 22.04.2018 klo 10:00-17:00