Supermessut

Kotimaan Matkailumessujen Verkostoitumisaamu

Kuva: Laura VanzoKotimaan matkailua Helvetinjärvellä

Onko suunnitteilla voittamaton tykypäivä, haussa uutta virtaa virkistäytymispäivään tai kokoustilat tärkeälle tapaamiselle? Suunnitteletko retkiä järjestöille tai matkoja yhdistyksen kanssa? Missä pyörii houkuttelevin teatteriesitys, missä museossa vetävin näyttely ja mikä kaupunki kutkuttaa? Hyppää kesään ennen muita!

Kotimaan Matkailumessujen virkeässä Verkostoitumisaamussa kierrät kojut, nappaat houkuttelevimmat ryhmämatka-alet ja nautit mukavan kahvihetken ennen kuin messutapahtuman ovet avautuvat kaikille messukävijöille. Halutessasi voit myös varata etukäteen juttutuokion kiinnostavan matkailualan kontaktin kanssa.

Kotimaan Matkailumessujen Verkostoitumisaamu on perjantaiaamuna 20.4. klo 8.30–10 järjestettävä verkostoitumistilaisuus matkailualan ammattilaisille. Kierrä kotimaan kattavat lomaosastot ennen muita: tapaa tutut ja alan tunnetut tekijät, löydä lomailuläänien lumoavimmat salasopukat ja tymäkimmät tarjoukset. Aamutuokion jälkeen pääset tutustumaan koko Supermessut-kokonaisuuteen veloituksetta.

Rekisteröityminen tapahtumaan avataan maaliskuun aikana.