Supermessut

Kotimaan Matkailumessujen Verkostoitumisaamu

Kuva: Laura VanzoKotimaan matkailua Helvetinjärvellä

Onko suunnitteilla voittamaton tykypäivä, haussa uutta virtaa virkistäytymispäivään tai kokoustilat tärkeälle tapaamiselle? Suunnitteletko retkiä järjestöille tai matkoja yhdistyksen kanssa? Missä pyörii houkuttelevin teatteriesitys, missä museossa vetävin näyttely ja mikä kaupunki kutkuttaa? Hyppää kesään ennen muita!

Kotimaan Matkailumessujen virkeässä Verkostoitumisaamussa kierrät kojut, nappaat houkuttelevimmat ryhmämatka-alet ja nautit mukavan kahvihetken ennen kuin messutapahtuman ovet avautuvat kaikille messukävijöille. Halutessasi voit myös varata etukäteen juttutuokion kiinnostavan matkailualan kontaktin kanssa.

Kotimaan Matkailumessujen Verkostoitumisaamu on perjantaiaamuna 20.4. klo 8.30–10 järjestettävä verkostoitumistilaisuus matkailualan ammattilaisille. Kierrä kotimaan kattavat lomaosastot ennen muita: tapaa tutut ja alan tunnetut tekijät, löydä lomailuläänien lumoavimmat salasopukat ja tymäkimmät tarjoukset. Aamutuokion jälkeen pääset tutustumaan koko Supermessut-kokonaisuuteen veloituksetta.

Mikä: Kotimaan Matkailun Verkostoitumisaamu on kutsuvierastilaisuus matkailualan ammattilaisille
Ajankohta ja paikka: Perjantaina 20.4. klo 8.30-10, E-halli Kotimaan Matkailumessut
Sisäänkäynti: Eteläinen sisäänkäynti sekä Pohjoinen sisäänkäynti
Sisäänpääsy: Rekisteröitymällä ennakkoon ammattilaiskävijäksi
Kenelle: Yritysten tyky-vastaavat, sihteerit sekä järjestöjen ja yhteisöjen matkoja järjestävät ja muut matkailualan ammattilaiset

Verkostoitumisaamun ohjelma

8.30 Aamukahvit, kahvila Girona

Kotimaan Matkailumessujen ohjelmalava, E-halli:

8.50 Matkabloggaajat kotimaan matkailussa – kymmenen kohtaa onnistuneeseen yhteistyöhön

Käsittelyssä kotimaanmatkailun tämänhetkinen tila matkabloggaajan näkökulmasta. Kuinka matkailualue tai -yrittäjä voi luoda kiinnostavaa sisältöyhteistyötä bloggaajan kanssa? Mihin Suomessa kannattaisi panostaa matkailussa? Kuinka valita oikea yhteistyökumppani oikeaan sisältöön? Rami Rajakallio Kohteena Maailma -blogin takaa on koonnut tiiviin paketin tehokkaasta ja tuloksellisesta matkabloggaajien kanssa työskentelystä.

9.10 Case Hotelli Helka: #someselkäsauna on mahdollisuus – älä jää paitsioon arvokeskustelussa

Nana Norman, HurjamediaNana Norman

9.30 Pinkki raha virtaa ohi Suomen – käännetään sen suunta yhdessä

Pinkki raha virtaa ohi Suomen, koska emme houkuttele sitä tänne. Tämän suunnan muuttaminen ei ole vaikeaa, se vaatii ainoastaan rohkeutta.

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt ovat yksi nopeiten kasvavista kohderyhmistä maailmalla. He matkustavat muita useammin ja kuluttavat keskimäärin enemmän rahaa matkakohteissa. He ovat myös uskollisia asiakkaita, jos kokevat palvelun olevan tasa-arvoista ja kunnioittavaa. Hannu Medina kertoo miten houkuttelet seksuaalivähemmistöjä asiakkaaksi.

Verkostoitumisaamun juontaa Saimi Hoyer.

Oletko matkailualan ammattilainen? Pyydä kutsu Verkostoitumisaamuun sähköpostilla asiakaspalvelustamme!