Supermessut

Medialle

Viestinnän yhteystiedot

Tanja Järvensivu

viestintäpäällikkö
p. 050 536 8133
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
@TanjaJarvensivu

Jenna Antila

tiedottaja
p. 040 172 1188
jenna.antila(at)tampereenmessut.fi
@Jenna_messuaa

Maiju Kari

viestintäassistentti
p. 040 550 5254
maiju.kari(at)tampereenmessut.fi
@Maiju_Kari

 

Median akkreditoituminen

Ennakkoon

Ennakkoon akkreditoituneet noutavat vahvistusviestiä vastaan sisäänpääsyyn oikeuttavan PRESS-rintamerkin pääsisäänkäynnin PRESS/Esiintyjät-palvelutiskiltä saapuessaan messuille. Tampereen Messujen PRESS-rintamerkki on henkilö- ja tapahtumakohtainen. Ennakkoakkreditoituminen on auki 19.4.2017 asti.

Akkreditoituminen on päättynyt
Paikan päällä

Mikäli et ole ilmoittautunut etukäteen, voit akkreditoitua messujen aukioloaikoina paikan päällä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulassa Press/Esiintyjät-palvelutiskillä. Varauduthan esittämään press-korttisi, kiitos!

 

Blogistien ilmoittautuminen on päättynyt

Vain ennakkoon

HUOM! Hyväksytyt blogistit saavat ilmoittautumisestaan vahvistusviestin sähköpostitse tiistaina 18.4.2017. BLOGISTI-rintamerkki on henkilökohtainen ja oikeuttaa maksuttomaan sisäänpääsyyn messuille kaikkina messupäivinä.

Saapuessasi messuille saat sisäänpääsyyn oikeuttavan BLOGISTI-rintamerkin saamaasi vahvistusviestiä vastaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulan Esiintyjät/Press-palvelutiskiltä. Pidä rintamerkki esillä sekä tallessa, mikäli haluat palata messuille muina päivinä. Tällöin pääset messuille uudestaan näyttämällä rintamerkkiä sisäänkäynnillä.

Ilmoittautuminen päättynyt

 

Linkit

Palvelut medialle »

Lehdistötiedotteet »

Materiaalipankki »

Videokirjasto »

 

Sosiaalinen media

Twitter »

Facebook »

Instagram »

LinkedIn »