#nytpolttelee

Tekemistä ja tuhansia toiveita Supermessuilla

Koko perhe kokoontuu Supermessuille haaveilemaan kesän kohteista ja retkistä, pohtimaan pihan ja puutarhan laittoa, kokeilemaan ja oppimaan omin käsin sekä tekemään löytöjä vuosien takaa ja tämän hetken taitureilta. Huhtikuinen superviikonloppu sisältää viisi kiinnostavaa tapahtumaa: Puutarha, Kotimaan Matkailu, OutdoorErä, 50. kerran järjestettävä Keräily sekä uusi Design- ja käsityötori. Pääaulassa ilahduttaa ruoka- ja juoma-alue April Fest. Perjantain Ammattilaisaamu avaa aamupäiväksi ovensa ja siinä samassa kaikki Kotimaan Matkailu -osastot matkailualan ammattilaisille. Perjantaina palkitaan Vuoden Kotimaan Matkailuyritys ja Suomen Tilaviini 2017.

Viiden tapahtuman kokonaisuuteen mahtuu mukaan yksi uutuustapahtuma, Design- ja käsityötori, joka on uudenlainen lisä käsityökaupunki Tampereen käsityö- ja design-myyntitapahtumien joukkoon. Perinteikkäässä Keräilyssä ajan patinoimat löydöt vaihtavat omistajaa 50. kerran. OutdoorErä tulee toista kertaa Tampereelle Riihimäen Messujen tuomana, ja retkeilyyn keskittyneen sisällön lisäksi ulkoalueella järjestetään sunnuntaina kaikille koirille avoin match show. Pidetty Kimmo Ohtonen valaisee luontokuvauksen saloja ja retkikokki-kisassa mitellään retkiruokapuuhissa.
Lue lisää: Erämessut Goes Tampere – Limited Edition

Tutuille hahmoille tassupäivää ja toiveita yläilmoihin – DIY-alue kutsuu kokeilemaan

Lapset on huomioitu Supermessuilla tuttujen hahmojen muodossa: tassua voi paiskata ainakin Muumipeikon ja Pikku Myyn, Katti Matikaisen, Nakkirakin ja Ville Vikingin kanssa, ja näytteitä nähdään useasta lastennäytelmästä ja -musikaalista. Tubettaja-näyttelijä Samuel Shipway juontaa lauantain ja sunnuntain.

Pitkin Puutarha-messujen A-hallia kulkee Toivomuskuja, jonka puihin voi ripustaa toiveitaan. Tampereen Messut toteuttaa yhden onnekkaan toiveen messujen päätyttyä. Toivomuskujan keskellä on viisi erilaista Teemapihaa, jotka vievät messuvieraat viihtymään erilaisiin puutarhamaailmoihin aina Trendikkäästä kunnonpihasta Pelipihaan ja Rentoutujan latauspisteeseen. DIY-alueella testataan ainakin hedelmäpuiden leikkausta, kukka-asetelman tekoa sekä perhosbaaritaitoja. Omatarhurin PopUp-kaupassa myydään erikoisuuksia kuten teekasveja.
Tutustu ohjelmaan: www.supermessut.fi (Ohjelma)